Close


Litá cementová podlaha do koupelny je ideální volbou!

Lité betonové podlahy do interiéru - Tračob,
Lité cementové podlahy do koupelny jsou ideální volbou

Pustili jste se do rekonstrukce a přemýšlíte jakou podlahu do koupelny pod finální nášlapnou vrstvu zvolit? V koupelně je vyšší míra vlhkosti než v jiných obytných místnostech, z tohoto důvodu doporučujeme litou cementovou samonivelační podlahu

Jestliže rekonstruujte celý dům od podlahy a ve všech místnostech volíte anhydridový potěr, není potřeba kvůli pár metrům v koupelně objednávat cementovou stěrku. I zde můžete použít litý anhydritový potěr, jen je nutné nechat podlahu dostatečně vyschnout a po řádném vysušení, kontrole vlhkosti pomocí vlhkoměru, použit kvalitní hydrostěrku.

Lité podlahy do koupelny jsou díky svým dokonalým vlastnostem (vysoká tepelná vodivost), perfektní ve spojení s teplovodním nebo elektrickým podlahovým topením.

Potřebujete poradit s litou podlahou do koupelny? Kontaktujte naši stavební firmu, rádi zodpovíme Vaše dotazy!

V oblasti stavební činnosti se zabýváme pokládkou litých podlah po celé Moravě nejen do koupelny, ale do všech místností, jak při výstavbě domů či bytů na klič, tak i při rekonstrukcích. Na lité potěry se specializujeme již řadu let, poskytujeme servis od prvotní konzultace, zaměření, profesionální pokládky podlahového polystyrenu a dilatačního páku až po samotné lití vlastním čerpadlem. V rámci komplexního servisu poskytujeme k zapůjčení všem klientům profi-vlhkoměr zdarma.

Kontaktujte nás!

 

www.tracob.cz
Olomoucká 99, Prostějov 796 01

 

Telefonní číslo:
+420 777 658 966

 

E-mail:
tracob@seznam.cz