Close


Pokládka litých podlah od odborníků!

Pokládka litých podlah po celé Moravě!

Stavíte rodinný dům nebo rekonstruujete ten stávající a hledáte nové moderní možnosti jak vyřešit podlahy? Realizujeme pokládku litých podlah anhydritových a samonivelačních cementových včetně profesionální pokládky podlahového polystyrenu a dilatačního pásku. 

 

Lité podlahy se díky svým skvělým vlastnostem staly nejčastějším řešením v rámci stavební činnosti, protože oproti klasickým betonovým podlahám přinášejí celou řadu výhod. Mají perfektní izolační vlastnosti, jsou tepelně vodivé – ideální pro podlahové topení, rychle hotové a nevyžadují žádné dodatečné úpravy.

Pokládku litých podlah z anhydritového nebo cementového potěru provádíme již řadu let, a to ve městech:

Potřebujete poradit s pokládkou lité podlahy na Moravě? Neváhejte a kontaktujte naši stavební firmu: +420 777 658 966

Pro pokládku litých podlah jsou materiály vyráběny jako suché směsi složené z pojiva, kamenitých složek různé zrnitosti, přísad usnadňujících zpracování a stavebně chemických přípravků. Díky těmto přísadám zaručují lité podlahy vynikající samonivelační vlastnosti, proto jsou ideální jako podkladní vrstva pod všechny druhy podlahovin (dlažba, PVC, marmoleum, parkety, dřevěné, laminátové, korkové podlahy, koberce).

Výhody pokládky litých podlah:

 

– rychlost pokládky

– bez nutnosti dodatečných úprav 

– pochůznost podlahy již za 24 hodin

přímo pokládka podlahové krytiny

– vynikající tepelná vodivost, minimální roztažnost  – šetří finance při podlahovém vytápění

 

Lité samonivelační podlahy si tak našli své uplatnění nejen při výstavbě rodinných domů, ale i při rekonstrukcích nebo modernizacích bytů, domů, průmyslových hal a jiných objektů.

Kontaktujte nás!

 

www.tracob.cz
Olomoucká 99, Prostějov 796 01

 

 

Telefonní číslo:
+420 777 658 966

 

E-mail:
tracob@seznam.cz